Team

Over ons samenwerkingsverband

Gezinsvriendelijk Scheiden is bedacht en ontwikkeld door Anneke de Groot van De Scheidingsbegeleider. Anneke gelooft in de kracht van het gezin. In samenwerking met onafhankelijke professionals op het gebied van echtscheiding loodst zij gezinnen met succes door een scheiding, waarbij alle aspecten van een scheiding aan bod komen.

Wie deze echtscheidingsspecialisten zijn? Stuk voor stuk rotten in hun vak, en met name doorgewinterd op het gebied van gezinsscheidingen. Graag stellen we jullie voor aan ons team.

Het team

Marielle-team-gezinsvriendelijk-scheiden

Mariëlle van der Laan

Kindbehartiger en verlies- en rouwtherapeute

Mariëlle is één van de therapeutes voor kinderen, waar wij graag mee samenwerken. Door haar jarenlange ervaring als rouw- en verliestherapeut en kindbehartiger, is zij een aanwinst voor de kinderen en de gezinnen.

Esther Smal

Advocaat in familierecht

Esther kan als advocaat ingeschakeld worden voor jullie scheiding. Uiteraard mogen jullie zelf ook een advocaat aanwijzen.
Anneke-de-Groot-team-gezinsvriendelijk-scheiden.nl

Anneke de Groot

Financieel scheidingsdeskundige, Familiemediator, relatie- en gezinscoach en regiehouder

Anneke begeleidt al jaren ouders in scheidingen met spanningen. Zij is hierin onderscheidend door haar open en directe manier van communicatie en zij brengt snel rust en duidelijkheid voor het gezin. Haar juridische, financiële en fiscale kennis is een waardevolle aanvulling in de gesprekken. Als oplossingsgerichte coach is zij waardevol in vastgelopen gesprekken.