Team

Over ons samenwerkingsverband

Gezinsvriendelijk Scheiden is bedacht en ontwikkeld door Anneke de Groot van De Scheidingsbegeleider. Anneke gelooft in de kracht van het gezin. In samenwerking met onafhankelijke professionals op het gebied van echtscheiding loodst zij gezinnen met succes door een scheiding, waarbij alle aspecten van een scheiding aan bod komen.

Wie deze echtscheidingsspecialisten zijn? Stuk voor stuk rotten in hun vak, en met name doorgewinterd op het gebied van gezinsscheidingen. Graag stellen we jullie voor aan ons team.

Het team

Marielle-team-gezinsvriendelijk-scheiden

Mariëlle van der Laan

Verlies- en rouwtherapeute

Mariëlle is een therapeute voor kinderen, waar ik graag mee samenwerk. Door haar jarenlange ervaring als rouw- en verliestherapeut en kindbehartiger, is zij een aanwinst voor de kinderen en de gezinnen.

Yvette Seen

Scheidingscoach, mediator en gezinsvriendelijke familierechtadvocaat

Yvette gelooft niet meer in het huidige toernooimodel van scheiden waarbij ouders recht tegenover elkaar komen te staan in de rechtbank. Zij doet daar dan ook niet meer aan mee, Als er kinderen bij betrokken zijn moeten ouders ook na de scheiding nog met elkaar door. Dat is moeilijk en daarvoor is betere begeleiding bij scheidingen essentieel.

Anneke de Groot

Oprichter Gezinsvriendelijk scheiden, doorzetter, relatiecoach

Anneke begeleide jaren lang vol passie ouders in scheidingen met spanningen. Sinds haar (ongeneselijke) ziekte staat zij alleen nog stellen bij die hun relatie nog een kans willen geven en zij blijft dit doen zolang het nog mogelijk is. Anneke onderscheidt zich door haar open en directe manier van communicatie.