Mediation

Mediation

Wisten jullie dat mediation bij uitstek geschikt is in familiekwesties? Echtscheidings mediation is vrij bekend maar familiemediation, mediation ná de scheiding is net zo waardevol! Het houdt jullie relatie als ouders goed als jullie echt in gesprek kunnen en blijven met elkaar.

Goede afspraken maken met elkaar

Waarvoor?

Willen jullie het ouderschapsplan aanpassen of wil één van jullie dat? Is er een nieuwe partner in het spel, gaat er iemand verhuizen of gaat één van jullie meer/minder werken? Het heeft allemaal invloed op de afspraken die jullie destijds gemaakt hebben. Het kan dan zo zijn dat de eerder gemaakte afspraken niet meer haalbaar/wenselijk of juridisch correct zijn. 

Vaak is het moeilijk dit soort zaken aan te kaarten en wordt het dan op zijn beloop gelaten om de lieve vrede te bewaren. Maar gebeurt dat ook daadwerkelijk? Frustraties groeien en irritaties ontstaan. Voorkom een dergelijke situatie en ga op tijd het gesprek aan met de andere ouder. Van het één komt vaak het ander en voor jullie het weten staan jullie tegenover elkaar in de rechtbank. Wil je dat voorkomen? Of zijn jullie door de rechtbank verwezen om te proberen er toch nog samen uit te komen?  Dan heb ik voor jullie de oplossing! Mediation in combinatie met de kernaanpak. 

Maak een afpraak!

Gun jij jezelf, je partner, je (klein)kinderen een premarital mediation? Maak dan hier een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!