De KLEIN-DE GROOT AWARD 2021

Karin-Klein-en-Anneke-de-Groot-18-9-2021

De KLEIN-DE GROOT AWARD 2021

Wat zijn wij, Karin Klein en Anneke de Groot, blij!

Jeetje, wat is er soms weinig nodig om blij van te worden. Spontaan wordt er een idee geboren, wordt het kleine zaadje een stekje en mag het zich ontwikkelen tot een grote plant. Door onze achternamen kwamen wij op het idee om een KLEIN- DE GROOT – AWARD in het leven te roepen.

Wie willen wij nomineren? (na lang overleg bij een heerlijke lunch zijn wij eruit)

Voor ons sprongen er meerdere mensen in ons oog het afgelopen jaar en Karin en Anneke hebben dit terug kunnen brengen naar vier bijzondere mensen uitgekozen. Het is een mooi lijstje van vier geworden. Dat vinden wij natuurlijk. De genomineerden zijn: Patrick Timmermans, Marsha Pinedo, Jolande ter Avest en Karien Kruyswijk. Wij merken, lezen en horen dat zij zich persoonlijk inzetten voor verbetering van begeleiding en nazorg in scheidingsland. Hiervoor gebruiken zij veelal het medium LinkedIn.

Wat vonden wij belangrijk en bijzonder om te zien bij deze vier mensen?

Het is hun persoonlijke ervaring die zij laten zien. Persoonlijk, omdat zij laten zien hoe belangrijk zelfreflectie is. Zij omschrijven wat het effect hiervan is en leggen uit wat er voor hen veranderd is, met wat zij nu weten. Daarin speelt een belangrijke rol dat je altijd verantwoordelijk bent voor wat je zegt, doet en wat je laat zien aan gedrag. En elke dag mag je opnieuw beginnen. Bij deze mensen zien wij een tomeloze inzet, gedrevenheid en vooral geloof dat elke verandering begint bij jezelf en dat wij het met elkaar beter kunnen maken.

Wat doet dat met ons?

Daar worden wij blij van. Wij leren ervan. Wij genieten ervan. Wij willen hen in het zonnetje zetten. De winnaar of winnares ontvangt van ons een gedichtenbundel van Niels Zwakhals ????

Op wie zou jij willen stemmen?

Wij hebben gemerkt dat het toch niet zo makkelijk kiezen is, wie de KLEIN – DE GROOT award 2021 gaat winnen? Dus hebben we jouw hulp nodig.

Wil jij je stem uitbrengen? Op 25 september 2021 sluit de stembus.

Lieve groet van Karin en Anneke

Deel dit artikel

Bekijk meer Blogs