Advocatuur is mij met de paplepel ingegoten: allebei mijn ouders waren advocaat en ook ik had interesse in het vak. Na mijn beëdiging startte mijn advocatencarrière bij een middelgroot kantoor. In 2006 ben ik voor mezelf begonnen en specialiseerde ik mij in de richting van personen- en familierecht. Een keuze waar ik nog steeds 100% achter sta.

Scheiden is voor veel mensen een grote stap, in het bijzonder als er kinderen bij betrokken zijn. Ik vervul verschillende rollen bij die stap en biedt professionele hulp. Als beide partners bereid zijn om hun echtscheiding via mediation te regelen, treed ik op als echtscheidingsmediator (geregistreerd bij MfN). Daarnaast vervul ik de rol van advocaat op de achtergrond in een mediationtraject, of op de voorgrond als geschillen worden voorgelegd aan de rechter. Denk aan situaties waarin partijen het niet eens worden over bijvoorbeeld alimentatie, verdeling, zorg over de kinderen, adoptie of gezag.

Wat doe ik met mijn kennis?
Als advocaat behaal ik jaarlijks opleidingspunten en blijf ik mij specialiseren op het gebied van personen- en familierecht en mediation.

  • Juridische Opleiding in het Familierecht
  • Mediation Opleiding
  • Juridische Specialisatieopleiding Familierecht
  • Erfrecht
  • Opleiding tot Bijzonder Curator
  • Verdiepingstrainingen en -cursussen op het gebied van personen- en familierecht en/of mediation, waaronder postdoctorale opleidingen
  • Regio- en intervisiebijeenkomsten vFAS
  • Coaching Opleiding
  • Vertrouwenspersoon bij lokale hockeyclub

Wat kan beter?
Uit ervaring weet ik dat mensen goede bedoelingen hebben. Toch blijf ik het belangrijk vinden dat iedereen zich goed laat informeren over de gevolgen van goede bedoelingen en gemaakte afspraken. Zo kunnen verrassingen achteraf worden voorkomen.

Maatwerk of één methode?

Maatwerk. Ieder mens is anders, ieder gezin is anders. En iedere echtscheiding is anders. Elke zaak vereist maatwerk.

Wie ben ik?

Van cliënten krijg ik vaak te horen dat ik betrokken en kundig ben. Mensen vinden mij via mond-tot-mondreclame; een groot compliment. Als advocaat en scheidingsbemiddelaar ben ik gespecialiseerd in het rechtsgebied personen- en familierecht, echtscheidingsmediation en overlegscheiding. Soms schakelt de rechtbank mij in als bijzonder curator. Ook ben ik regio-coördinator van de vereniging voor personen-, familie- en erfrecht (vFAS).

Mijn gezinssituatie
Ik ben getrouwd met mijn grote liefde Rob en moeder van Floris (2003) en tweeling Quint en Emma (2005). Ook hebben we een hond: Yoda.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?
Het liefst ga ik op stap met mijn gezin, rijd ik paard – dressuur, springen of lekker in de duinen of op het strand -, ga ik uit eten met familie en vrienden, bezoek ik steden, lees ik, wandel ik met de hond en speel golf.