Relatiecoaching

Relatiecoaching om verder te kunnen als partners of verder met jezelf?

Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Jouw relatie is niet geworden of misschien niet meer wat je had verwacht, het gras bij de buren lijkt zo veel groener en de spanningen in huis blijven oplopen. Ieder kijkt naar de relatie op zijn eigen manier, heeft eigen wensen en zorgen en dan barst de bom: misschien moeten we maar uit elkaar gaan. Zucht!

Is dat de enige optie? 

Valt er nog iets te redden?

Als jullie gesprekken steevast eindigen in ruzie. Elke keer hetzelfde gesprek. Beloftes en afspraken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Is uit elkaar gaan dan de enige optie? Misschien wil je dat diep van binnen niet?

Gelukkig kan het ook anders. Onze werkwijze laat jullie zien dat het mogelijk is om de relatie te redden of anders in te vullen. We gaan het hebben over jullie wereld, de 1 minuut verbinding, verwachtingen, herstel en teruggeven, geen sorry en wel een bedankje. Is het zo simpel? Dat is wel onze ervaring.

 Je leert op een speelse manier je eigen behoeftes te benoemen en te erkennen, en die van de ander. Wanneer het verdriet, de angst en de boosheid plaats gaan maken voor inzicht en begrip, blijkt vaak dat er nog genoeg over is om de relatie opnieuw te beginnen of in een ander jasje te stoppen. En dat doe je samen.

 

Relatieonderzoek

Vanuit de Geweldloze Communicatie en gecombineerd met jarenlange ervaring als scheidingsbegeleider en coach, heeft Anneke een eenvoudige werkwijze ontwikkeld. Elkaar weer leren kennen op een speelse manier. Geen gesprekken over schuld, wel over je eigen aandeel.

Wil je investeren in je relatie of wil je vertrekken?

Wil je onderzoeken met je partner of er andere mogelijkheden zijn om elkaar te horen en misschien opnieuw te beginnen met elkaar?

Een uitgebreid intakegesprek is een cadeautje voor jezelf en je partner. Waar zou jij het over willen hebben met je partner?

Het traject bestaat uit drie tot maximaal vijf gesprekken en veel stellen zijn jullie al voor gegaan. Uit elkaar gaan is echt niet de enige optie.

En uiteraard is het ook mogelijk om alleen te komen voor een coachingstraject. Want elke verandering begint echt bij jezelf. Wat gun jij jezelf?

Meer weten? Maak een afspraak.